Bwin oddsbonus

OBS! Den här artikeln är publicerad 2015 och är kanske inte längre aktuell. Tänk på att spela ansvarsfullt. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen. 18+ gäller alltid för spel. Spel ska inte ses som en intäkt eller ersättning för jobb.

Bwin är ett av världens största spelbolag – sponsrar flera storklubbar, har ett utbud av spel över det vanliga och erbjuder sina kunder upp till 1 000 livestreamade event per månad i 20 olika sporter.

Mobilversion? Ja.
Stänga spel? Ja.
Livestreamad sport? Ja.
Sidan helt på svenska? Ja.
Svensk support? Ja, endast via mejl.
Dygnet runt? Ja, via mejl.

Flest bankmetoder – alltid säkert och snabbt

Insättningar: Abaqoos, elektronisk banköverföring, Diners Club-kort, elektronisk överföring, Entropay, eps, snabb banköverföring, Giropay, iDeal, INSTADEBIT, Direktbank, Kalixa Pay, Maestro, Mastercard, Mister Cash, Moneta, NETeller, paybox, Paypal, paysafecard, POLi, Promocode, Przelewy24, QIWI-plånbok, Skrill, Skrill 1-Tap, SOFORT Banking, Ticket Premium, Visa, WebMoney

Uttag: elektronisk banköverföring, Diners Club-kort, elektronisk överföring, Entropay, snabb banköverföring, iDeal, INSTADEBIT, Maestro, Mastercard, Moneta, NETeller, Paypal, paysafecard, POLi, QIWI-plånbok, Skrill, Skrill 1-Tap, Visa, WebMoney

Utbudet av betalnings- och utbetalningsmetoder är, i särklass, störst hos Bwin. Mer eller mindre alla säkra metoder finns tillgängliga för insättningar och de flesta för uttag. Givetvis hade det varit att föredra om utbudet var lika stort på båda, men när det redan är så pass stort spelar det inte speciellt stor roll. Här står Bwin verkligen i det främsta ledet.

Livestreamar 1 000 sportevent i månaden

För att en livespelsupplevelse ska bli fulländad, vill man kunna följa matchen samtidigt. Den redan fräna livemarknaden, där utbudet är stort av såväl matcher som spelobjekt, får en extra krydda av detta – upp till 1 000 matcher i månaden från 20 olika sporter visas per månad. Inte minst från de populära sporterna fotboll och tennis.

Kvalitén är utmärkt – och extra skoj är det att dyker upp matcher som gemene svensk vanligtvis varken skulle titta eller tippa på visas. Ofta ett bra tidsfördriv vid udda tidpunkter av dygnet.

Infört cash out-funktionen

Livemarknaden hos Bwin är en av de mest lockande morötterna för spelarna; med utbudet, livestreamingen och de vassa oddsen. Nu kan de dessutom stoltsera med ännu en funktion som ökar spelupplevelsen rejält.

Cash out-funktionen är ett relativt nytt fenomen. Det innebär att du kan köpa dig ut ur spel innan de är avgjorda – exempelvis kan detta användas om du spelat på en favorit som du anser börjat vackla men ändå leder matchen och således kamma hem en stor hacka utan risk. Hur stor beror på hur oddsen förändrats från att spelet lades.

Bwin – 8,3

Design och funktion: 9,0
Utbud: 9,5
Hur höga odds: 9,0
Support: 5,5

Positivt:
Livestreaming
Cash Out
Bra odds

Negativt:
Snål bonus

Ingen supportchatt

Bwin är en känd sponsor till flera stora fotbollsjättar och det stora kapitalet som innehas, har inneburit att man kunnat skapa en välslipad produkt som vi på Spelbolagsjakt.se är oerhört förtjusta i.

Bortsett från att supporten är en bra bit ifrån komplett och att välkomstbonusen är förhållandevis snål – är Bwin en suverän aktör på marknaden. De har det mesta som kan efterfrågas: bra odds, stort utbud och en mästerlig livemarknad som kryddas till extra av deras livestreamingtjänst.

Vi rekommenderar starkt att bli en del av Bwincommunityn.